Wilt u ook graag voorsprong nemen?

Teken nu in op een abonnement op De Tijd. Lees de krant tijdens de week digitaal en in het weekend op papier voor slechts 1 euro.

Meer info
Weekendnieuwsbrief

Ontvang de weekendnieuwsbrief van De Tijd en krijg een vooruitblik op de onderwerpen uit de weekendkrant, Sabato en Netto.

Meer info

Bent u ook een interessante lezer?

Vul het formulier in en beantwoord in maximum 1500 tekens onderstaande vragen.

Beste lezer,

We hebben uw registratie voor onze campagne ‘De Interessantste Lezers’ goed ontvangen. Bedankt daarvoor! We bekijken uw inzending aandachtig. Als we van plan zijn om uw onderneming te belichten, hoort u zeker van ons. In tussentijd wensen wij u alle succes toe. Blijf voorsprong nemen!

Hartelijke groet,

De redactie van De Tijd

Gelieve de velden correct in te vullen.

01

Ahmed Hilami

39 jaar
Founder en CEO van Flyer.be

Wie is Ahmed Hilami?

  • Richtte als 24-jarige Flyer.be op in 2002
  • Heeft 100 medewerkers en is met Flyer.be actief in 4 landen
  • Bezit kantoren in Brugge, Antwerpen, Brussel en Casablanca
Delen op

Flyer.be is de grootste online drukkerij van België en steunt op een ijzersterke IT-afdeling die elk proces tot in de puntjes automatiseert. Daardoor kan Ahmed de prijzen drukken en zelfs geavanceerd drukwerk betaalbaar aanbieden.

Voordien?

Ik organiseerde ooit feesten. Omdat ik daarvoor constant flyers liet drukken, dacht ik: dit kan ik zelf efficiënter en goedkoper, door het proces online te automatiseren. In 2002 was dat revolutionair.

Motivatie?

Veel geld verdienen was nooit mijn hoogste doel. Een idee zien groeien, dát is voor een ondernemer de mooiste beloning. Ik wou drukwerk betaalbaar maken. En ik wist ook hoe.

Ahmed Hilami, Flyer.be
Ik heb niet één groot voorbeeld. Ik leer elke dag van iederéén iets bij.

Voorbeeld?

Mijn vader, die als gastarbeider in de mijnen werkte, leerde me dat je hard moet werken, je best doen en je hersenen gebruiken. Als je jezelf openstelt, kun je van iedereen iets leren. Mijn dochtertje zegt soms de meest wijze dingen.

Droom?

Wij vernieuwen Flyer voortdurend, we zoeken altijd nieuwe manieren om toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten. Als wij ondernemers en zelfstandigen helpen met groeien, groeien wij mee.

Daarbuiten?

Ik denk niet in werk versus vrije tijd. Ik ben altijd bezig. File? Geen probleem, ik verslind audiobooks en leer bij. Shiatsu en yoga geven me dan weer elke dag mijn rust.

Ontmoet alle interessantste lezers