Wilt u ook graag voorsprong nemen?

Teken nu in op een abonnement op De Tijd. Lees de krant tijdens de week digitaal en in het weekend op papier voor slechts 1 euro.

Meer info
Weekendnieuwsbrief

Ontvang de weekendnieuwsbrief van De Tijd en krijg een vooruitblik op de onderwerpen uit de weekendkrant, Sabato en Netto.

Meer info

Bent u ook een interessante lezer?

Vul het formulier in en beantwoord in maximum 1500 tekens onderstaande vragen.

Beste lezer,

We hebben uw registratie voor onze campagne ‘De Interessantste Lezers’ goed ontvangen. Bedankt daarvoor! We bekijken uw inzending aandachtig. Als we van plan zijn om uw onderneming te belichten, hoort u zeker van ons. In tussentijd wensen wij u alle succes toe. Blijf voorsprong nemen!

Hartelijke groet,

De redactie van De Tijd

Gelieve de velden correct in te vullen.

02

Jasna Rokegem

25 jaar
Oprichtster van Jasna Rok

Wie is Jasna Rokegem?

  • Studeerde Mode aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam
  • Startte in 2016 de hightech fashion design studio ‘Jasna Rok’
  • Viel als onderneemster al vaak in de prijzen en geeft wereldwijd talks
  • Werkt samen met verschillende industrieën, bedrijven en wetenschappers
Delen op

Jasna Rok is de enige hightech fashion design studio in België, waar technologie en mode elkaar naadloos vinden. Met slimme, geconnecteerde mode creëert Jasna vooral een kijk op de toekomst: vervangt interactieve kledij morgen de smartphone? Wordt ze onze immer alerte lijfarts die elk symptoom herkent?

Voordien?

In mijn laatste jaar Mode wist ik dat ik mijn eigen weg moest gaan. Mijn ambitie is groot, dus mijn afstudeerproject móést opvallen. Met Fashion on Brainwaves sloeg ik de brug naar wetenschap en technologie, en die trein blijft maar gaan.

Motivatie?

Alles digitaliseert, behalve wat we het dichtst bij ons dragen: onze kleren. Ik zag mezelf nooit modeontwerpster worden in de klassieke zin, maar ik had die basis nodig om te weten hoe ik het anders wil.

Jasna Rokegem, Jasna Rok
Onze kledij is in 500 jaar al bij al weinig veranderd. Tijd voor een cruciale update.

Voorbeeld?

Mijn moeder is creatief, m'n vader heeft technologisch talent. Zelf studeerde ik Latijn-Wetenschappen. Die mix zit duidelijk in mijn genen.

Droom?

Uitgroeien tot een internationaal en interdisciplinair dreamteam van experts. Ik droom van kledij als persoonlijke lifecoach, die je door en door kent en je helpt om de beste versie van jezelf te worden.

Daarbuiten?

Jasna Rok is mijn leven. Ik hou van reizen en uitdagingen. Binnenkort start ik met yoga, zodat ik het op deze geweldige rollercoaster nog lang kan volhouden.

Ontmoet alle interessantste lezers